Grand Stables 1080 1080 Stuart Bingham Photography

Grand Stables

With it’s clock tower and weather vane, this is an imposing building when to walk up the drive, but it’s not until you enter the kitchen that you realise how unusual this place really is.

The unusual shape has allowed for a very creative approach to room layout and interior design.  The kitchen is very definitely the heart of this home with it’s vaulted ceiling and mezzanine that looks down on the multi use space.

The first floor has been split in to two areas, which are accessed by separate staircases.  One is currently used by the children, while the parents have their own space behind the buildings grande facade.

If movies are your thing, checkout the huge cinema room.

    Privacy Preferences

    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

    Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.